NL | FR | EN

Datum: 15/10/2006

CHARITY CALENDAR 2007

Beste, In het drukke leven dat wij allemaal leiden durven wij soms wel een verjaardag van iemand, die ons nauw aan het hart ligt, te vergeten en dat is dan telkens een triestige constatatie voor onszelf en een zware ontgoocheling voor onze vriend of vriendin. Het Michael Van Waeyenberge Fonds vond hier een oplossing voor door een exclusieve CHARITY CALENDER 2007 uit te geven. Deze kalender zal uniek zijn daar hij maandelijks opgefleurd wordt met een prachtige tekening van LAURENCE VERCRUYSSE.

LAURENCE VERCRUYSSE had reeds van jonge leeftijd een passie voor dieren en het talent om paarden te schilderen. Zij was een wondermooi, dynamisch, gedreven maar toch bescheiden meisje. Een paar dagen voor haar 21ste verjaardag kwam ze echter om in een auto ongeluk. We moeten jullie niet vertellen dat de wereld voor haar ouders en haar broer Harold toen stil stond. Haar lieve ouders schenken nu haar prachtige paardentekeningen, die zij achterliet, aan het Michael Van Waeyenberge fonds om er een unieke CHARITY CALENDER 2007 van te maken.

Wij willen jullie nu de gelegenheid geven om al je liefhebbende familie en vrienden op hun verjaardag in te schrijven. Hiervoor vragen wij je een kleine bijdrage voor de intekening en de verzending nadien van de charity calender naar je thuis.

Met jullie sympathiserende en vriendelijke bijdrage kunnen wij dan de doelstellingen van het Michael Van Waeyenberge Fonds weer verder zetten want wij betalen nu een fulltime psychologe voor de begeleiding van de leukemiepatiënten in Gasthuisberg Leuven,en de hospitaalrekeningen van deze families met financiële problemen. Tevens steunen we het wetenschappelijk onderzoek naar leukemie en hiervoor schonken we eind vorig jaar een cheque van 250000 euro aan het nieuw opgericht Michael Van Waeyenberge Stamcellabo te Leuven dat onder leiding staat van Prof Catherine Verfaillie. Prof Catherine Verfaillie behaalde niet alleen o.a. de Doctor Honoris Causa aan de KUL maar zij behaalde nu ook de Gabriella Moortgat prijs van de meest verdienstelijke vrouw van 2006 met als promotor Yolande Van Waeyenberge.

Het Michael Van Waeyenberge fonds wil de strijd tegen de leukemie winnen en wij hopen dat we op je gulle steun mogen blijven rekenen want als éénieder van ons zijn steentje bijdraagt dan gaan we er samen tegen aan en kunnen we ondersteuning en hoop op genezing geven aan hen die door het noodlot zwaar getroffen worden.

U vindt het formulier om de kalender te bestellen hier. In naam van al de leukemiepatienten danken wij u uit het diepste van ons hart.

Het Michael Van Waeyenberge werkingscomite.

PS: SPECIALE FORMULE VOOR BEDRIJVEN: Blanco kalenders bedrukt met eigen logo te verkrijgen vanaf 100 stuks. Voor prijsofferte contacteer Catherine Vercruysse-De Jonghe op 0475/667.667 of op catherine.vercruysse@vemtex.be