NL | FR | EN

Datum: 20/03/2016

Kinepolis - Zootropolis

Dankzij het fantastisch succes van ZOOTROPOLIS, zijn alle tickets uitverkocht en hebben we de inschrijvingen gesloten. Het MVW-Fonds wil u alvast van harte bedanken voor de talrijke opkomst en uw genereuze steun waardoor we samen de strijd tegen leukemie kunnen verder zetten.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen om 14u in de Kinepolis Gent - Ter Platen 12, 9000 Gent.

Indien u vragen hebt, kunt u ons contacteren op mvwcharity@gmail.com.

We nodigen u eveneens uit op onze volgende activiteit "EK Red Devlis for Leukemia" op zaterdag 18 juni 2016 in Knokke. Meer info volgt later.

 

****************************************************************************

Het Michaël Van Waeyenberge Fonds nodigt U en uw familie van harte uit op de ontspannende familievoorstelling van de nieuw actie- en avonturenfilm van Walt Disney ZOOTROPOLIS in de Kinepolis van Gent op zondag 20 maart 2016 om 14u30 stipt (deuren 14u) gevolgd door een hapje en een drankje.

Het Michaël Van Waeyenberge Fonds bestaat 15 Jaar. In die 15 jaar hebben we reeds een deel van Michaël’s droom kunnen waarmaken. Michaël smeedde tijdens zijn lange strijd tegen leukemie plannen om fondsen te verzamelen, waarmee patiëntjes en hun familie psychisch en fysisch geholpen konden worden. Zijn ultieme droom en wens was echter dat leukemie een chronische ziekte zou worden en niet meer levensbedreigend. 

Het netwerk van vrienden, door zijn uitstraling geïnspireerd, zet Michaël's initiatief verder binnen het Michaël Van Waeyenberge Fonds beheerd door de Koning Boudewijnstichting om de patiënten meer kans op genezing te geven.

De onderzoeken die wereldwijd en in samenwerking met het Michaël Van Waeyenberge Stamcellabo onder leiding van Professor Catherine Verfaillie in U.Z. Gasthuisberg Leuven gebeuren, proberen deze droom te verwezenlijken.

Het Fonds wil voor haar 15-jarig bestaan een grote bijdrage schenken aan het Michaël Van Waeyenberge Stamcellabo.

Mocht U niet aanwezig kunnen zijn op deze unieke familiefilm-voorstelling, dan kunt U ons nog altijd vrijblijvend steunen door filmtickets Zootropolis voor leukemiepatiënten en hun familie aan te bieden of door een storting op BE10 0000 0000 0404 van de Koning Boudewijnstichting met gestructureerde mededeling 181/0650/00082. Fiscaal attest vanaf 40 euro. 

Wanneer elk van ons zijn steentje bijdraagt, geven wij samen ondersteuning en hoop aan hen die door het noodlot van leukemie zwaar getroffen worden. 

Mede in naam van al de leukemiepatienten dankt het Michaël Van Waeyenberge Fonds U uit het diepst van ons hart. 

Praktisch

Deuren vanaf 14 uur Parking Kinepolis Gent

Kinepolis Gent, Ter Platen 12, 9000 Gent 

€ 25 volwassen (“VW”)
€ 25 tickets leukemiepatiëntjes en hun familie (“PAT”)
€ 15 kinderen onder 10 jaar (“KIDS”)

Uw betaling op rekeningnummer werkingscomité BE09 4659 2584 8157 van het Michaël Van Waeyenberge Fonds, geldt als reservering. De tickets zullen klaar liggen aan de inkom. 

Download de uitnodiging hier!