NL | FR | EN

Datum: 07/04/2013

Het Michaël Van Waeyenberge Fonds is vereerd om mee te delen dat op 7 april 2013 de 37ste Marathon van Parijs zal plaatsvinden en een groep moedige deelnemers deze uitdaging wilt aangaan ten voordele van het fonds.

Een marathon is een uiterst zware beproeving en vergt van elke deelnemer volharding, doorzettingsvermogen, een gestructureerde voorbereiding waarbij door diepe dalen zal moeten gegaan worden, die zullen afgelost worden met eveneens intense en mooie toppen. Het bloed, zweet en tranen dat naar deze mijlpaal in ieder van de deelnemers hun leven zal leiden, maakt ze des te waardevoller door deze ten gunste van Leukemie patiënten te geven.

Hoe zwaar een marathon ook mag zijn, deze uitdaging zal altijd verbleken in vergelijking met waar elke leukemiepatiënt voorstaat. Met weken in afzondering van hun familie en vrienden, waarin het uiterste van hun lichaam wordt geëist, waar hoop en wanhoop, een lach en een traan, verdriet en intens geluk elkaar aan sneltempo opvolgen en spijtig genoeg meestal niet in een positieve volgorde.

Het Michaël Van Waeyenberge Fonds heeft voor deze moedige en sportieve deelnemers een actie opgezet waarbij elke deelnemer zich verbind om een minimum bedrag van 250€ in te zamelen, hier in ruil voor gratis vervoer van en naar Parijs, een gratis professioneel loop-shirt en een betaalbare slaap accommodatie in Parijs krijgt. Ook Supporters zijn van harte welkom en voor hen zullen opvallende T-shirts beschikbaar zijn.

Stortingen voor elke deelnemer kan gedaan worden op de Koning Boudewijnstichting 000-0000004-04 met referentienummer “810650 Michael Van Waeyenberge Fonds - Naam deelnemer”.

Het MVW fonds wenst iedere deelnemer veel succes, moed en volharding toe gedurende de volgende maanden.

Als duwtje in de rug had Michaël enkele motto's die jullie zeker ook zullen helpen:

The Sky is the Limit !

Together to the Top !

Maar vooral in zijn eigen woorden als het even moeilijk ging en hij zei met een knipoog: "Het is te doen"

Foto's: klik hier!